kunst- en techniekwerk

ktwlogolangrechts

Kunst- en Techniekwerk
Kunst- en Techniekwerk is gespecialiseerd in advies, technologie en muziek voor media, interactieve en theatrale (performance) kunst. Projecten varieeren van het schrijven van muziek voor een theatervoorstelling tot elektronische oplossingen voor pratende schilderijen, bewegende beelden of kuntzinnige robots. Edwin Dertien (oprichter) maakt hierbij gebruik van een groot netwerk van collega kunstenaars en techneuten.

Oplossingen
Kunst- en Techniekwerk (‘Making Art Work’) heeft een gedegen hoeveelheid kennis en expertise op het gebied van design en engineering van animatronica en mechatronica. Daarnaast zorgt een goed afgestemd netwerk van toeleveranciers en collega’s dat voor veel ontwerpopdrachten passende oplossingen bedacht kunnen worden. Vaardigheden in huis zijn o.a. muziek, compositie, audiovisuele techniek, webdesign, microcontroller gebaseerde elektronica, PCB design, software design en diverse mechanische ‘skills’ (CAD,CAM,CNC)

Ontwerpfilosofie
Kern in de werkwijze van Kunst- en Techniekwerk is dat het wiel niet bij elk project opnieuw wordt uitgevonden. Technische oplossingen worden altijd modulair en in een bepaalde mate universeel-toepasbaar ontworpen. Daardoor kan bij nieuwe projecten altijd goed op de bestaande techniek worden voortgebouwd, wat tijd en investeringen scheelt.

Kunst- en Techniekwerk op maat
Wat kan Kunst- en Techniekwerk voor u betekenen? Kunst- en Techniekwerk beschikt over een gedegen kennis en groeiende ervaring, vermogen om creatief en buiten bestaande kaders over ontwerpen na te denken en veel enthousiasme en doorzettingsvermogen om projecten ook daadwerkelijk te laten slagen. Neem contact op om mogelijkheden te bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.